Ilmaiset toimitukset kun liityt sukkaklubiin tai tilauksen arvo ylittää 35€!

Ilmaiset toimitukset kun liityt sukkaklubiin tai tilauksen arvo ylittää 35€!

TERVETULOA SUKKAKLUBIIN.
UUDET SUKAT JOKA TOINEN KUUKAUSI

SUKKAKLUBIN KESTOTILAUS

Kestotilaukseen kuuluu 6 sukkapakettia vuodessa á 29,60€. Jokaisessa paketissa on 4 paria laadukkaita designsukkia. Sukat lähetetään suoraan tilaajan postiluukkuun.

Jäsenyys/kestotilausmaksu on toistaiseksi voimassaoleva ja se veloitetaan maksukortilta joka toisen kalenterikuukauden 15. päivä. Laskutamme vuoden 24 sukkaparista yhteensä 177,60 €. (6 x 29,60€). Kestotilaaja ei maksa käsittely- tai postituskuluja.

Ensimmäinen sukkalähetys lähtee ilmestymisaikataulun mukaisesti, kun maksu on suoritettu. Edellytämme varmistamaan, että maksukortti on voimassa. Mikäli korttimaksun veloitus ei onnistu, emme pysty toimittamaan tilausta. Sukkaklubin jäsenyyden/tilauksen voi peruuttaa viimeistään viikkoa (7 pv) ennen maksupäivää.

Jäsenyys on voimassa siihen asti kunnes tilaus irtisanotaan.

TILAA LAHJAKSI!

Sukkaboksi on oiva lahja kiireiselle ihmiselle. Voit kirjoittaa viestin lahjan saajalle, jonka lähetämme sukkaboksin mukana. 

LISÄTIETOA

Kestotilauksen hinta on 29,60€ per sukkaboksi, joka lähetetään joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa. Muita postitus- tai käsittelykuluja ei tule.

Kestotilaus/klubijäsenyys veloitetaan maksukortilta automaattisesti joka toisen kuukauden 15. päivä. Tilaaja on velvollinen huolehtimaan, että maksukortti on voimassa veloituspäivänä, muuten emme voi toimittaa sukkapakettia.

Kestotilaus/klubijäsenyys voidaan peruuttaa viimeistään 7 päivää ennen korttiveloitusta, joka tapahtuu joka toisen kuukauden 15. päivä.

Voit tehdä lahjatilauksen tästä.